marți, 15 noiembrie 2011

Furia

     - Furia - Jurnalele Vampirilor - L.J. Smith -

Dupa accidentul din rau, Elena este transformata intr-un vampir (nu ma asteptam la asta). Nimeni nu se stie cine a omorat-o. O noua prezenta malefica este simtita in oras si se pune intrebarea: cine este Cealalta Putere? Cand tot orasul o crede moarta, Elena trebuie sa reuseasca sa proteje Fell's Church, si pe oamenii pe care-i iubeste, fara sa fie vazuta. Damon si Stefan se impaca, iar astfel cei trei pornesc intr-o batalie crancena.

Este mai bun decat al doilea roman. Probabil pentru ca este mai romantic, mai dramatic, dar toate astea dau bine. De asemea se citeste mai repede, fiind mult mai dinamic.

Modul in care este scris nu evolueaza, dar scopul scuza mijloacele, iar in final iti va placea povestea. Apar mai multe fragmente de jurnal, si toate cele trei carti se unesc acum, aici, pentru a dezlega misterul ce s-a ascuns in toate crimele. Vei afla cine este criminalul, acea forta puternica ce-si doreste numai razbunare.

Daca ti-au placut primele doua volume, pe acesta il vei iubi. Daca iti place serialul The Vampire Diaries, este posibil sa-ti placa si cartiile, chiar daca sunt mai superficiale. Sau, daca pur si simplu esti pasionata de vampiri si toate alea, iti vor placea si Jurnalele Vampirilor. In schimb, daca ai trecut de varsta adolescentei nu vei avea, mai mult ca sigur, rabdare sa citesti nici Trezirea, si cu atat mai mult Lupta ori Furia.
  • IMI PLACE PENTRU CA: povestea a evoluat, ai intriga, mister...si un final neasteptat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu