sâmbătă, 7 aprilie 2012

Insula bla-bla...

Genul: Aventuri, Comedie
Durata: 94 minute
Regia: Brad Peyton
Limba: Engleza
Audienta: AG
In rolurile principale: Josh Hutcherson, Dwayne Johnson and Michael Caine

Doua-trei fraze ar fi suficiente pentru a descrie acest film. Pe scurt este foarte, foarte prost. Nu va irositi timpul sa cititi in continuare.

Subiectul este naiv, actiunea pe cat se poate de bizara, iar actorii par a juca in gluma, nu pe bani. Sa nu mai spun de distributie. Dwayne Johnson, cel care-l joaca pe Hank, se crede MULT prea frumos. O avea el un bronz si o piele perfecta, dar sa fim seriosi. Cu un zambet si trei muschi nu devi Mister America.

Ideea in sine, a unor aventurieri neexperimentati care descopera o insula nemaipomenita, in care exista si dinozauri, dar si Atlandita - este mai mult decat tacanita. Pana si efectele vizuale sunt oribile, dinozaurii par desenati de mine, nu facuti de un studio. Singurul lucru care mi s-a parut amuzant a fost ca la un moment dat, dintr-un abis intunecat, a izvorat un monstru-dinozaur. In variabta 3D acest lucru m-a speriat enorm, de era sa sar in bratele Mirunei, aflata in stanga mea. Uitasem de grafica de tot.

In primul rand, de ce am mers la acest film? Nu incepea nimic altceva la cinema atunci, asa ca am intrat la ce am nimerit. Vina mea. Oricum, daca sala este goala, cum era in cazul meu, veti avea cum sa radeti copios pe baza tuturor idioteniilor inventate de producatorii filmului. Din cate observ, filmul este o continuare a ceva facut anterior. Nu au fost momente pe care sa nu le inteleg (vezi sa nu!) din cauza ca nu am vazut si filmul 1. Cred ca asta spune multe. Scuzati-ma ca nu am luat prea in serios acest film, dar la ce nervi mi-a provocat, eu zic ca altfel nu se putea.
Mult mai potrivita ar fi fost povestea pentru joc video - acolo nu conta cat de inteligenta este intriga, ci cat de repede trebuie sa pleci de pe insula.


3 comentarii:

  1. Haha, ma bucur ca nu l-am vazut, chiar l-am evitat si acum m-am convins...
    Ce parere ai de o leapsa? Te astept sa raspunzi ;) http://filme-carti.ro/stiri/editorial/cele-mai-bune-filme-religioase-leapsa-cinefila-18698/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. desigur, cat mai curand posibil :)

      Ștergere
    2. Niciodata nu mi-au placut filmele de aventura. Imi pare rau ca ti-ai pierdut timpul cu el..

      Dee.

      Ștergere