luni, 16 aprilie 2012

Filme care m-au plictisit

...si pe care nu am avut rabdare sa le vad pana la capat.

Melancholia (2011)


 Imi placea distributia. Chiar daca eu n-o vad pe Kristen Dunst ca pe o mare frumusete, recunosc ca stie sa joace. Am fost surprinsa sa-l revad pe Alexander Skarsgård, pe care-l stiam din Trueblood. Orisicum, consider ca un om normal ar avea nevoie de foarte mult timp si nervi la dispozitie ca sa vada acest film cap-coada. Nu exagerez. Inceputul a fost ciudatel, dar il puteam lua ca artistic. In continuare, ata filmului se desfasoara foarte incet, pe muteste, cu mici abateri de la regula.

The Tree of Life (2011)



La fel. O juca Brad Pitt in el insa prea e totul melodramatic, orice chichita este dezvaluita intr-un fel excesiv de dramatic...pentru ce?

Don Juan DeMarco (1994)


Uite ca m-a dezamagit si Johnny Depp. Defapt, nu el, ci regizorul. Don Juan nu este plictisitor ca filmele mai sus enumerate, ci prost. Urasc, cu toata pasiunea de care sunt in stare, filmele exagerat de amuzante si superficiale, la care se prezuma ca spectatorul e mai prost ca un bou.

Ar mai fi si The Crow, insa...

4 comentarii:

  1. Good Lord, mega like la postarea asta :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-ai scutit sa vad The Tree of life, il aveam in p.c....l-am si sters acu:)

      Ștergere
  2. The Crow.... filmul da, e plictisitor. Serialul in schimb e cu totul magic :x

    RăspundețiȘtergere
  3. Melancholia - o regie și niște unghiuri de filmare foarte interesante. Subiectul și originalitatea filmului lasă de dorit, dar imaginea, culorile și impresia artistică merită gustată. Don Juan DeMarco a fost comic și uneori chiar pervers.

    RăspundețiȘtergere