vineri, 27 ianuarie 2012

the Descendants (Descendentii)

Genul: Actiune
Durata: 115 minute
Regia: Alexander Payne
Limba: Engleza
Audienta: AG
In rolurile principale: George Clooney

Filmul spune povestea lui Matt King (George Clooney), sot si tata a doua fete, a carui sotie intra in coma in urma unui accident in Waikiki. Odata cu moartea sotiei, el devine administratorul terenurilor din Hawaii; trebuie sa se hotarasca daca le va vinde sau le va lasa mostenire din generatie in generatie.

Consider acest film ca fiind unul dintre cele mai bune pe care le-am vazut cu George Clooney. Acesta joaca rolul unui sot care incearca sa se mentina pe linia de plutire dupa ce afla ca sotia aflata in coma il insela, planuind sa divorteze de el; in ciuda acestor dezvaluiri devasatoare, inca o iubeste si-i este dor de ea.

Povestea aceasta te face sa te gandesti ce ramane dupa moarte. Amintiri, regrete, intrebari fara raspuns, iar in final resemnare, caci viata trebuie sa continuie.

O poveste miscatoare care lasa te gandit si reflactat, dar care nu se scufunda in tristete. Sentimentele oferite de actori sunt generoase, iar peisajul insulelor tropicale este incantator.

Per total este un film cu o poveste credibila si emotionanta, scurt si la obiect. Recomand.


Un comentariu:

  1. am reusit sa vad si eu filmul, recunosc ca ma asteptam la ceva mai mult...totusi, povestea e frumoasa si emotionanta. iar clooney cica are sanse de oscar pentru rolul din film!

    RăspundețiȘtergere