sâmbătă, 28 ianuarie 2012

We bought a Zoo (Avem un Zoo!)

Genul: Familie
Durata: 124 minute
Regia: Cameron Crowe
Limba: Engleza
Audienta: AG
In rolurile principale: Matt Damon, Scarlett Johansson, Thomas Haden Church, Elle Faning, Maggie Elizabeth Jones

Subiectul: Dupa moartea sotiei sale, si simtind ca are nevoie de o schimbare, un tata (Matt Damon) se muta cu cei doi copii ai sai la o gradina zoologica. Ajunsi acolo pentru a salva animalele de la moarte in caz ca gradina zoologica n-are succes, ei se confrunta cu problema baniilor si cu renovarii acerbe.

Privind pozitiv, pot spune ca este un film extraordinar, cu o poveste simpatica si fara de pretentii, buna pentru intrega familie.

In final toata povestea se rezuma la drumul catre fericire, la depasirea mortii unei persoane dragi, intamplare care lasa rani greu de vindecat. Pot spune ca poate fi vorba si despre prietenie, despre relatiile inter-umane si ca sa nu continui lista la nesfarsit, s-a incercat a fi un film despre viata.

     Scarlett Johansson si Maggie E. Jones      
Dar, dintr-un ungi mai critic, afirm ca inafara de Maggie Elizabeth Jones, un copil intr-adevar adorabil, si alura atragatoare a lui Scarlett Johansson, poate deveni plictisitor.

"I like animals, but I love humans"

Despre distributie, desi mi-a placut cum a jucat Matt Damon, nu mi s-a parut din puct de vedere fizic chiar atat de potrivit. Trecand la alt actor, ma repet si spun ca mi-a placut la nebunie de fetita de numai 7 ani, Maggie E. Jones. A fost interesant sa o vad pe Elle Faning in actiune, pentru ca o mai vazusem pe sora ei, Dakota Faning, intr-un film recent.

In concluzie, n-am de gand sa-mi asum partea negativa a filmului, ci am sa spun ca We bought a Zoo este un film amuzant pe alocuri, incantator in conditie pura, cuceritor prin dragalasenia animalelor si a copiiilor, dar iti si incalzeste sufletul prin atata bunatate. Deci, de ce sa nu-l recomand? Pentru ca nu este destul de grav? Nu este un motiv suficient de puternic. Deci, vedeti-l, s-ar putea sa va placa.

Clik aici pentru prezentarea de pe IMDb si aici pentru trailer pe youtube.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu