marți, 13 martie 2012

Prima mea leapsa!

Defapt primele mele DOUA. Le-am preluat de pe http://iubesc-alcoolul.blogspot.com/, blog pe care de altfel il am in blogroll.

Prima
  1. Scrie 3 lucruri pe care stii sigur ca le vei face maine: In mod absolut maine voi citi, voi manca cereale cu lapte, iar dimineata imi voi dori sa nu ma fi trezit niciodata.
  2. Scrie 3 dorinte care nu ti s-au indeplinit inca: Am vrut un iphone 4S, dar n-am eu banii si norocul; apoi un kindle touch- nici nu se pune problema si apoi imi doresc sa-mi cumpar urmatoarele volume din seria Vampirii Sudului.
  3. Scrie primul cuvant care-ti vine in minte: Prima oara a fost imaginea branzei de vaci, apoi niste pinguni, apoi vantul prin copaci vara.
  4. Ce auzi in acest moment? Practic, nici o melodie. Afara se taie niste copaci, dar presupun ca nu se pune. Ultima oara, adica aseara, am ascultat Beatles (apropo, trupa mea favorita): Help!
  5. Daca ai putea pleca in vacanta cu orice scriitor/scriitoare, pe cine ai lua cu tine? Viu sau mort? Cred ca as tanji dupa mai multi, insa m-as simti mai bine cu Anne Rice. 
  6. Care este cea mai iesita din comun activitate a ta? Nu-mi vine nimic in minte.
  7. De cine te-ai speria: stafia lui Michael Jackson sau de Brtiney Spears tunsa la chelie? Cred ca de Britney Spears, pentru ca ea oricum este hidoasa, iar cu chelie...nici nu vreau sa-mi imaginez.
  8. Ceva de incheiere: Te pup?
A doua
  1. Daca vi s-ar propune sa vi se scrie biografia, carui scriitor i-ati incredinta aceasta sarcina? M-ar tenta sa vad cum ar vedea Hemingway viata mea, insa in final as incredinta-o lui Jeffrey Eugenides.
  2. Care sunt motivele pentru care i-ati incredinta lui sarcina aceasta? Pai...imi place cum scrie si cred ca stilul lui ar fi potrivit pentru a contura Romania.
  3. Este sfarsitul lumii. Ce carte ati pune in capsula cosmica pentru a pastra o <<urma>> a umanitatii? Interviu cu un vampir de Anne Rice.
  4. Cum arata pentru dvs. pauza ideala pentru a citi o carte? Vara, intr-o zi insorita, caniculara. Eu, intr-o gradina, in balansoar, sub un copac. In fata: o piscina care ma asteapta.
  5. Daca ati avea puterea de a <<sterge>> un personaj de roman, care ar fi acela? Nica din Amintiri din Copilarie. Am urat cartea aia!
  6. Cati km ati parcurge pentru a gasi o carte? Daca m-ar interesa, n-as avea limite, ar deveni o obsesie pentru mine gasirea acelei carti.
  7. Daca ar fi posibil sa va intoarceti in trecut, ce scriitor ati vrea sa intalniti? Pe Agatha Christie!
  8. Care ar fi primele cuvinte pe care i le-ati adresa (inafara de: ,,Buna ziua!")? Va ador!
  9. Descrieti biblioteca visurilor voastre: Cu multe carrti, aranjate pe categorii, apoi alafebtic.
Pasez mai departe la http://fructitza.wordpress.com/, http://www.bibliophile.ro/ si http://cronicileancutei.wordpress.com/

4 comentarii:

  1. Mi-au placut mult lepsele astea:). Frumoase raspunsuri.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria draga mea, multumesc de provocare insa am facut leapsa asta acum ceva vreme. Aici gasesti lepsele mele, se pare ca si cea de ieri am facut-o acum un an. :))
    http://cronicileancutei.wordpress.com/category/cronicile-ancutei/leapsa/

    RăspundețiȘtergere
  3. bineinteles ca o voi prelua si eu, trebuia mai intai sa scriu despre Insula de sub mare, apoi asta-i prioritatea! nu prea stai de pomana, asa-i?:)

    RăspundețiȘtergere